• Betaling achteraf !
  • Gratis drukproef !
  • Gratis verzending !

Bedrukte dames en heren hoodies met logo, tekst of eigen afbeelding

Heb jij een evenement, een beurs of een teamuitje of verjaardag? Bij printendesign.nl kan je je Hoodies goedkoop en snel laten ontwerpen en bedrukken. U kunt uw dames of heren Hoodies in slechts enkele stappen gemakkelijk online bestellen. De meest voorkomende bedrukking voor Hoodies is een bedrukking op de borst en de voorzijde. Je kunt jouw hoodie laten personaliseren en bedrukken voor een prachtig resultaat.

Hoe op maat gemaakte hoodies reclame maken voor uw merk

Bedrukte hoodies op maat kunnen profiteren van het ruime printgebied dat wordt aangeboden, zowel aan de voorkant als aan achterkant van de Hoodie.
Met een prominent ontwerp zullen hoodies reclame maken voor uw merk en de aandacht trekken. Het bedrukken van hoodies met rits van hoge kwaliteit zal uw merk ook versterken en naar een ander niveau tillen.
Bedrijfskleding/sweaters moet deel uitmaken van uw marketingplannen.

Hoodies met rits personaliseren & ontwerpen

Wil jij een Hoodie laten ontwerpen maar kom je er niet helemaal uit met je ontwerp? en heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hoe hoodies met bedrijfslogo's u business zullen opleveren

Er zijn geen grenzen aan hoeveel omzet kan worden behaald door het bedrukken van hoodies, het is een van de meest populaire vormen van promotionele reclame die er tegenwoordig is. Met een boeiende en interactieve boodschap om prospects direct te verleiden, kunt u dag na dag opdrachten binnenhalen en uw merk in volume promoten. Een hoodie bedrukt met een slimme boodschap kan onmiddellijk communiceren met uw publiek en hen uitnodigen voor uw wereld. Of het nu via een logo een website of een nummer is om te sms'en. Naarmate we steeds mobieler worden, zullen gepersonaliseerde hoodies steeds meer een integraal onderdeel worden van het promoten van uw merk.

Hoodies met logo zijn een wandelend reclamebord en dit is waarom...

Veel Hoodies met logo's worden beschouwd als wandelende reclameborden vanwege het ongeëvenaarde printoppervlak en hun draagbare karakter. Gepersonaliseerde Hoodies die tijdens evenementen worden gedragen en mogelijk door duizenden mensen gedurende vele dagen worden bijgewoond, bieden een unieke kans om contact te leggen en nieuwe klanten binnen te halen. Een perfecte kans om uw merk te adverteren met een tot nadenken stemmende boodschap aan een publiek zonder direct contact te hoeven maken. Als je merk-Hoodies vergelijkt met de kosten van een billboard, is het zeker een goed idee! Dat is de reden waarom zakelijke Hoodies nog steeds een nummer één werkkledingitem zijn voor werknemers.

Ontwerp jouw eigen hoodie

Met een ruime keuze aan hoodies met rits en ontwerp mogelijkheden, kun jij jouw unieke hoodie ontwerpen bij printendesign.nl Je kunt teksten, afbeeldingen en foto’s laten drukken op de hoodies, of een combinatie van deze elementen. Je persoonlijke hoodie ontwerpen is simpel, je hoeft enkel je afbeeldingen en teksten toe te voegen in de ontwerptool. Je kunt de voorkant, achterkant en mouwen laten bedrukken van de capuchontrui. Maak jouw unieke hoodie design voor jezelf, je vriendengroep of als marketing voor je onderneming of merk.

Kan ik mijn logo, illustratie of ontwerp op een Hoodie afdrukken?

Ja, natuurlijk. Je kunt zelf je Hoodie ontwerpen door je eigen ontwerp naar de voorkant van je Hoodie te uploaden en eigen elementen zoals tekst toevoegen. Sommige van onze Hoodies kunnen ook aan de achterkant bedrukt worden.

In welke maten zijn gepersonaliseerde Hoodies verkrijgbaar?

Print&Design heeft Hoodies voor volwassenen in de maten XS tot XXL. Bekijk onze maattabel op de pagina van je hoodie-pagina's voor de exacte lengte en breedte van elke maat.

Hoe kan ik mijn Hoodie het beste wassen om de print mooi te houden?

Keer je je Hoodie binnenstebuiten en was hem op een koud programma. Gebruik bleek zonder chloor en droog niet in de droger. Om het ontwerp van je Hoodie in topconditie te houden, kun je het gedecoreerde gebied beter niet strijken.