• Betaling achteraf !
  • Gratis drukproef !
  • Gratis verzending !


Bedrukte dames en heren Polo's met logo, tekst of eigen afbeelding

Heb jij een evenement, een beurs of een teamuitje of verjaardag? Bij www.PrintenDesign.nl kan je je Polo's goedkoop en snel laten ontwerpen en bedrukken. U kunt uw dames of heren polo's in slechts enkele stappen gemakkelijk online bestellen. De meest voorkomende bedrukking voor Polo's is een bedrukking op de borst en de voorzijde.

Je kunt jouw Polo laten personaliseren en bedrukken voor een prachtig resultaat.

 

Polo's personaliseren & ontwerpen

Wil jij een Polo laten ontwerpen maar kom je er niet helemaal uit met je ontwerp? en heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hoe op maat gemaakte polo's reclame maken voor uw merk

Bedrukte Polo's op maat kunnen profiteren van het ruime printgebied dat wordt aangeboden, zowel aan de voorkant als aan achterkant van de polo.
Met een prominent ontwerp zullen polo's reclame maken voor uw merk en de aandacht trekken. Het bedrukken van Polo's van hoge kwaliteit zal uw merk ook versterken en naar een ander niveau tillen.
.Bedrijfskleding moet deel uitmaken van uw marketingplannen.

Polo's met logo zijn een wandelend reclamebord en dit is waarom...

Veel Polo's met logo's worden beschouwd als wandelende reclameborden vanwege het ongeëvenaarde printoppervlak en hun draagbare karakter. Gepersonaliseerde Polo's die tijdens evenementen worden gedragen en mogelijk door duizenden mensen gedurende vele dagen worden bijgewoond, bieden een unieke kans om contact te leggen en nieuwe klanten binnen te halen. Een perfecte kans om uw merk te adverteren met een tot nadenken stemmende boodschap aan een publiek zonder direct contact te hoeven maken. Als je merk-Polo's vergelijkt met de kosten van een billboard, is het zeker een goed idee! Dat is de reden waarom zakelijke Polo's nog steeds een nummer één werkkledingitem zijn voor werknemers.

Hoe polo's met bedrijfslogo's u business zullen opleveren

Er zijn geen grenzen aan hoeveel omzet kan worden behaald door het bedrukken van Polo's, het is een van de meest populaire vormen van promotionele reclame die er tegenwoordig is. Met een boeiende en interactieve boodschap om prospects direct te verleiden, kunt u dag na dag opdrachten binnenhalen en uw merk in volume promoten. Een Polo bedrukt met een slimme boodschap kan onmiddellijk communiceren met uw publiek en hen uitnodigen voor uw wereld. Of het nu via een logo een website of een nummer is om te sms'en. Naarmate we steeds mobieler worden, zullen gepersonaliseerde Polo's steeds meer een integraal onderdeel worden van het promoten van uw merk.

Hoe kan ik een polo het beste wassen om de print mooi te houden?

Keer je Polo binnenstebuiten en was hem op een koud programma. Gebruik bleek zonder chloor en droog niet in de droger. Om het ontwerp van je polo in topconditie te houden, kun je het gedecoreerde gebied beter niet strijken.

 

Kan ik mijn logo, illustratie of ontwerp op een Polo afdrukken?

Ja, natuurlijk. Je kunt zelf een Polo ontwerpen door je eigen ontwerp naar de voorkant van je Polo te uploaden en eigen elementen zoals tekst toevoegen. Sommige van onze Polo's kunnen ook aan de achterkant bedrukt worden.

In welke maten zijn gepersonaliseerde Polo's verkrijgbaar?

Print&Design heeft Polo's voor volwassenen in de maten XS tot XXL. Bekijk onze maattabel op de pagina van je Polo-pagina's voor de exacte lengte en breedte van elke maat.

Hoe kan ik een Polo het beste wassen om de print mooi te houden?

Keer je Polo binnenstebuiten en was hem op een koud programma. Gebruik bleek zonder chloor en droog niet in de droger. Om het ontwerp van je Polo in topconditie te houden, kun je het gedecoreerde gebied beter niet strijken.