• Betaling achteraf !
  • Gratis drukproef !
  • Gratis verzending !

Bedrukte dames en heren Sweaters met logo, tekst of eigen afbeelding

Heb jij een evenement, een beurs of een teamuitje of verjaardag? Bij www.PrintenDesign.nl kan je je sweaters goedkoop en snel laten ontwerpen en bedrukken. U kunt uw dames of heren sweaters in slechts enkele stappen gemakkelijk online bestellen. De meest voorkomende bedrukking voor Sweaters is een bedrukking op de borst en de voorzijde. Je kunt jouw sweater laten personaliseren en bedrukken voor een prachtig resultaat.

 

Sweaters personaliseren & ontwerpen

Wil jij een Sweater laten ontwerpen maar kom je er niet helemaal uit met je ontwerp? en heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Sweaters met logo zijn een wandelend reclamebord en dit is waarom...

Veel Sweaters met logo's worden beschouwd als wandelende reclameborden vanwege het ongeëvenaarde printoppervlak en hun draagbare karakter. Gepersonaliseerde Sweaters die tijdens evenementen worden gedragen en mogelijk door duizenden mensen gedurende vele dagen worden bijgewoond, bieden een unieke kans om contact te leggen en nieuwe klanten binnen te halen. Een perfecte kans om uw merk te adverteren met een tot nadenken stemmende boodschap aan een publiek zonder direct contact te hoeven maken. Als je merk-Sweaters vergelijkt met de kosten van een billboard, is het zeker een goed idee! Dat is de reden waarom sweaters nog steeds een nummer één werkkledingitem zijn voor werknemers.

Hoe op maat gemaakte sweaters reclame maken voor uw merk

Bedrukte sweaters op maat kunnen profiteren van het ruime printgebied dat wordt aangeboden, zowel aan de voorkant als aan achterkant van de sweater.
Met een prominent ontwerp zullen sweaters reclame maken voor uw merk en de aandacht trekken. Het bedrukken van sweaters van hoge kwaliteit zal uw merk ook versterken en naar een ander niveau tillen.
Bedrijfskleding/sweaters moet deel uitmaken van uw marketingplannen.

Hoe sweaters met bedrijfslogo's u business zullen opleveren

Er zijn geen grenzen aan hoeveel omzet kan worden behaald door het bedrukken van sweaters, het is een van de meest populaire vormen van promotionele reclame die er tegenwoordig is. Met een boeiende en interactieve boodschap om prospects direct te verleiden, kunt u dag na dag opdrachten binnenhalen en uw merk in volume promoten. Een Sweater bedrukt met een slimme boodschap kan onmiddellijk communiceren met uw publiek en hen uitnodigen voor uw wereld. Of het nu via een logo een website of een nummer is om te sms'en. Naarmate we steeds mobieler worden, zullen gepersonaliseerde Sweaters steeds meer een integraal onderdeel worden van het promoten van uw merk.

Kan ik mijn logo, illustratie of ontwerp op de sweater afdrukken?

Ja, natuurlijk. Je kunt zelf een Sweater ontwerpen door je eigen ontwerp naar de voorkant van je sweater te uploaden en eigen elementen zoals tekst toevoegen. Sommige van onze Sweaters kunnen ook aan de achterkant bedrukt worden.

In welke maten zijn gepersonaliseerde sweaters verkrijgbaar?

Print&Design heeft Sweaters voor volwassenen in de maten XS tot XXL. Bekijk onze maattabel op de pagina van je sweaters-pagina's voor de exacte lengte en breedte van elke maat.

Hoe kan ik mijn sweater het beste wassen om de print mooi te houden?

Keer je sweater binnenstebuiten en was hem op een koud programma. Gebruik bleek zonder chloor en droog niet in de droger. Om het ontwerp van je sweater in topconditie te houden, kun je het gedecoreerde gebied beter niet strijken.