• Betaling achteraf !
  • Gratis drukproef !
  • Gratis verzending !

Bedruk t-shirts met logo, tekst of eigen afbeelding

Heb jij een evenement, een beurs of een teamuitje of verjaardag? Bij www.PrintenDesign.nl kan je je T-shirts goedkoop en snel laten ontwerpen en bedrukken. 
U kunt uw bedrukte t-shirts in slechts enkele stappen gemakkelijk online bestellen. De meest voorkomende bedrukking voor T-shirts is een bedrukking op de borst en de voorzijde.

Je kunt jouw T-shirt laten personaliseren en bedrukken dmv digitale print voor een prachtig resultaat.

Een ontzettend leuk en betaalbaar relatiegeschenk zijn gepersonaliseerde T-shirts met daarop de naam van een evenement, deelnemer of bedrijf. Het is niet voor niets dat bedrukte T-shirts zo populair zijn als presentje:  Wie stuur jij met zo’n leuk geschenk naar huis?

                            Zeefdruk                                                Digitale Print                                                Borduren

 

T-shirts personaliseren & ontwerpen

Wil jij een T-shirt personaliseren of een T-shirt ontwerpen maar kom je er niet helemaal uit met je ontwerp? en heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hoe op maat gemaakte t-shirts reclame maken voor uw merk

Bedrukte T-shirts op maat kunnen profiteren van het ruime printgebied dat wordt aangeboden, zowel aan de voorkant als aan achterkant van het shirt.
Met een prominent ontwerp zullen logo-t-shirts reclame maken voor uw merk en de aandacht trekken. Het bedrukken van T-shirts van hoge kwaliteit zal uw merk ook versterken en naar een ander niveau tillen.
Dit zal het bewustzijn vergroten bij de ontvanger, aan wie het mag dragen, en bij de velen die het zullen zien dragen.
Bedrijfskleding moet deel uitmaken van uw marketingplannen.

T-shirts met logo zijn een wandelend reclamebord en dit is waarom...

Veel T-shirts met logo's worden beschouwd als wandelende reclameborden vanwege het ongeëvenaarde printoppervlak en hun draagbare karakter. Gepersonaliseerde T-shirts die tijdens evenementen worden gedragen en mogelijk door duizenden mensen gedurende vele dagen worden bijgewoond, bieden een unieke kans om contact te leggen en nieuwe klanten binnen te halen. Een perfecte kans om uw merk te adverteren met een tot nadenken stemmende boodschap aan een publiek zonder direct contact te hoeven maken. Als je merk-t-shirts  vergelijkt met de kosten van een billboard, is het zeker een goed idee! Dat is de reden waarom zakelijke T-shirts nog steeds een nummer één werkkledingitem zijn voor werknemers.

Bedrukte t-shirts met uw eigen ontwerp.

Print&Design heeft een groot assortiment bedrukte t-shirts met de leukste teksten en afbeeldingen. Maar het kan natuurlijk ook dat u een eigen print heeft ontworpen, zoals een bedrijfslogo, uw favoriete foto of een toffe tekst. Geen probleem, want wij kunnen het drukwerk snel voor u verzorgen. De levertijd is afhankelijk van het aantal artikelen en uw wensen voor de bedrukking, De levertijd van bedrukte t-shirts  is gemiddeld 1 tot 5 werkdagen. 

 

Hoe T-shirts met bedrijfslogo's u business zullen opleveren

Er zijn geen grenzen aan hoeveel omzet kan worden behaald door het bedrukken van t-shirts, het is een van de meest populaire vormen van promotionele reclame die er tegenwoordig is. Met een boeiende en interactieve boodschap om prospects direct te verleiden, kunt u dag na dag opdrachten binnenhalen en uw merk in volume promoten. Een T-shirt bedrukt met een slimme boodschap kan onmiddellijk communiceren met uw publiek en hen uitnodigen voor uw wereld. Of het nu via een logo een website of een nummer is om te sms'en. Naarmate we steeds mobieler worden, zullen gepersonaliseerde t-shirts steeds meer een integraal onderdeel worden van het promoten van uw merk.

Uw gepersonaliseerde t-shirts bestelt u eenvoudig online

Profiteer vandaag nog van het effect van t-shirts met bedrukking. Uw tshirt met tekst en/of logo kunt u direct online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u direct de gewenste aantallen, maten en kleuren aangeven. Ook kunt u direct aangeven of u een t-shirt met logo of shirtje met tekst wenst. Online t-shirts bedrukken was nog nooit zo eenvoudig. Voordat wij beginnen met drukken ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe uw relatiegeschenk t-shirt eruit komt te zien. Bij vragen of de mogelijkheden voor t-shirts bedrukken in kleine oplage kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Goedkoop T-shirts bedrukken?

Wil je goedkoop T-shirts bedrukken? Dat kun je als volgt regelen: zorg dat je een kwalitatief goed logo hebt en dat je weet hoeveel T-shirts je wilt bedrukken in welke maten. Wij kunnen goedkope bedrukte T-shirts in alle maten en kleuren leveren dus een goedkoop bedrukt T-shirt behoort dan zeker tot de mogelijkheden.

Bij t-shirts-ontwerpen.nl is het voor bedrijven, clubs, scholen mogelijk om goedkoop t-shirts te bedrukken! We hebben t-shirts in alle maten, kleuren en modellen. Afname is mogelijk vanaf 10 stuks. Voor de goedkoopste t-shirt bedrukking kun je een offerte aanvragen. Wij maken op basis van jouw logo en/of tekst de keuze voor de goedkoopste en beste bedrukkingsmethode. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor jouw bedrukte t-shirts.

Vraag hier een offerte aan voor 10 stuks of meer

 

Hoe kan ik het T-shirt het beste wassen om de print mooi te houden?

Keer je T-shirt binnenstebuiten en was hem op een koud programma. Gebruik bleek zonder chloor en droog niet in de droger. Om het ontwerp van je T-shirt in topconditie te houden, kun je het gedecoreerde gebied beter niet strijken.

 

Gratis digitale proef van jouw bedrukte t-shirts?s

Om je ervan te verzekeren dat je een fantastisch eindresultaat van ons krijgt sturen we je altijd een digitate proef op ter goedkeuren. Hierdoor weten we allemaal hoe jouw bedrukte t-shirts er straks uit gaan zien.

Gratis digitale proef

 

 

Kan ik mijn logo, illustratie of ontwerp op de T-shirts afdrukken?

Ja, natuurlijk. Je kunt zelf een T-shirt ontwerpen door je eigen ontwerp naar de voorkant van je T-shirt te uploaden en eigen elementen zoals tekst toevoegen. Sommige van onze T-shirts kunnen ook aan de achterkant bedrukt worden.

In welke maten zijn gepersonaliseerde T-shirts verkrijgbaar?

Print&Design heeft T-shirts voor volwassenen in de maten XS tot XXL. Bekijk onze maattabel op de pagina van je T-shirtpagina's voor de exacte lengte en breedte van elke maat.

Hoe kan ik het T-shirt het beste wassen om de print mooi te houden?

Keer je T-shirt binnenstebuiten en was hem op een koud programma. Gebruik bleek zonder chloor en droog niet in de droger. Om het ontwerp van je T-shirt in topconditie te houden, kun je het gedecoreerde gebied beter niet strijken.

t-shirts-ontwerpen.nl 

t-shirtsbedrukken.online